Preskoči navigaciju
Caparol
Caparol

O Caparolu

The power of surface

Caparol je njemački lider u segmentu građevinskih premaza, no i diljem Europe prepoznat je kao značajno poduzeće iz građevinske industrije zahvaljujući prepoznatljivom logu u obliku šarenog slonića. Kod nas ćete pronaći sve što tražite: od izuzetno kvalitetnih boja, lakova, lazura i žbuka za interijer i eksterijer, sve do energetski učinkovitih fasadnih sustava (WDVS), akustičnih sistema, industrijskih i podnih premaza, kao i proizvoda za zaštitu betona te zaštitu od korozije. Ovu sveobuhvatnu ponudu za očuvanje vrijednosti u uljepšavanje Vašeg doma pronađite kod više od 40 specijaliziranih Caparol partnera.

Osim toga, nudimo brojne usluge našim izvođačima, trgovcima, arhitektima i projektantima: od ton karata, osmišljenih koncepata, tehničke savjetodavne i digitalne pomoći, kao i savjetovanja na samom objektu, tako i školovanja vezanih uz profesionalno usavršavanje po pojedinoj grupi proizvoda.

Centrala poduzeća

Centralno poduzeće pod kojim djeluje Caparol Hrvatska naziva se DAW SE sa sjedištem u Ober-Ramstadtu u Odenwaldu (pokrajina Hessen) u Njemačkoj. Osnovano je davne 1895. godine kao Deutschen Amphibolin-Werke von Robert Murjahn te i danas samostalno obavlja funkcije nabave, proizvodnje i financija kao neovisno obiteljsko poduzeće.

Više informacija možete pronaći na:
www.daw.de