Preskoči navigaciju
caparol
caparol

Moderne mogućnosti oblikovanja prostora

Koncepti i ideje za kolorističko oblikovanje prostora

 

Potrošači danas žele smislene i jedinstvene kombinacije boja i materijala - kreativne mogućnosti i znanja postaju sve važniji.

Upravo zbog toga, nudimo ogroman broj materijala za oblikovanje interijera i fasada bez konkurencije. Uz standardne boje i lakove, na raspolaganju su Vam materijali poput dekorativnih žbuka ili zidnih obloga s mogućnošću premazivanja, kao i dekorativna opeka ili fasade od prirodnog kamena ili stakla, uz pomoću kojih ćete definitivno oblikovati u potpunosti individualan životni prostor. 

Kako bi svojim potrošačima osigurali cijeli spektar nijansi i tonova naših proizvoda, godinama nacionalno i internacionalno gradimo našu mrežu decentraliziranog sustava tehnologije nijansiranja ColorExpress. Uz pomoć najmodernijih sustava za doziranje, u roku od samo nekoliko minuta, na licu mjesta, u mogućnosti smo ispostaviti preko pet milijuna uprogramiranih nijansi različitih boja. 

Također stojimo na raspolaganju sa brojnim uslugama koje mogu pomoći kod dizajna i oblikovanja prostora. Naš FarbDesignStudio i naše brojne kolekcije ton karata pružaju sigurnosti i daju doprinos idejnom planiranju konceptualnog bojenja prostora. Razvijen je i program za oblikovanje SPECTRUM, uz pomoć kojeg možemo na fotografijama Vašeg prostora realistično simulirati željene materijale i nijanse kako bi optimizirali planiranje i savjetovanje na samom objektu. 

Dizajn i oblikovanje