Preskoči navigaciju

Trajno se riješite algi, gljivica i plijesni na zidovima!

Ususret proljeću riješimo se ružnih i opasnih neprijatelja ugodnog, čistog i zdravog doma. Upravo stoga u Caparolu smo u razdoblju od 20.02.2020. do 03.04.2020. za Vas pripremili genijalnu ponudu specijalnih proizvoda namijenjenih suzbijanju gljivica, algi i plijesni.

Kako bi spriječili nastajanje i trajno riješili problem pojave gljivica, algi i plijesni, koristite naše sistemsko rješenje: Capatox + Indeko-W!

• sprječava nastajanje
• trajno rješava
• denzificira

Nakon detaljnog čišćenja površine najbolje je upotrijebiti temeljni premaz Capatox sa algicidnim i fungicidnim djelovanjem. On je ujedno odlična podloga za nanošenje sljedećeg premaza za koji preporučamo djelotvornu unutarnju mat boju Indeko-Wkoja dodatno olakšava održavanje higijene u stambenim i industrijskim prostorima zahvaljujući postojanosti na sredstva za dezinfekciju.


Trajanje: 20.02.2020. - 03.04.2020.
• unutarnja boja Indeko – W pakiranje od 2,5 L + 1 L Capatox- a GRATIS!
• unutarnja boja Indeko – W pakiranje od 12,5 L + 4 x 1 L Capatox- a GRATIS!

 

Također za trenutno izbjeljivanje i dezinficiranje potražite i naš sprej Schimmelflecken-Entferner koji odstranjuje tvrdokorne promjene boje na zidovima, u sanitarnom prostoru, bazenima za plivanje itd. koje su posljedica pojave plijesni ili algi. Sprej trenutno djeluje na keramičke pločice, fuge, zidove, stropove, zidove od opeke, drvo, plastične materijale.