Proizvodi | Podni premazi | Dopunski proizvodi | Disboxid 948 Color-Chips

Disboxid 948 Color-Chips

Plastični chips/glimeri namijenjeni za individualno površinsko oblikovanje Caparolovih podnih premaza.

  Primjena

  Plastični chips/glimeri namijenjeni za raspršivanje u podnim premazima, stvarajući individualni dizajn svake podne površine.

  Osnova materijala

  Obojeni čips.

  Pakiranje/Veličina pakiranja

  1 kg, karton

  Nijanse

  Standardne: Bijela, Crna, Svijetlo siva, Žuta, Crvena, Plava.
  Posebno za FloorColor plus kolekciju: Murano C1 do C4, Sierra C1 i C2, Levante C1 i C2, Biscaya C1 i C2, Trentino C1 i C2, Glimmer Gold i Silber

  Prikladne podloge

  Svježe naneseni, glatki podni premaz na bazi epoksida ili poliuretana. Ako je potrebno, prije prskanja čipsa, površinu odzračiti valjkom sa bodljama. Sušenje još ne smije započeti kada se nanosi čips, budući da je u tom slučaju nemoguće prianjanje svih čestica. Pogodno za sve Caparol podne premaze. ColorChips ne smiju biti primijenjeni u antistatičkim, ESD ili WHG sistemima.

  Omjer miješanja

  Sve nijanse mogu se međusobno miješati u bilo kojem željenom omjeru.

  Način primjene

  Nanijeti ColorChips pištoljem (veličina dizne: 10 mm) sa cca 2 bara na površinu. Površinu jednoliko obraditi kružnim pokretima.

  U slučaju ručnog nanošenja, baciti malu količinu u vis i pustiti da padne na površinu. Izbjegavati mjesta nejednolike raspodjele čipsa, kako bi se postigao jedinstven izgled.

  Potrošnja

  Za optimalni efekt nanijeti 20-40 g/m². Ovisno o nijansi,veća potrošnja može dovesti do neujednačenosti i prevelike istaknutosti ColorChips.

  Vrijeme čekanja

  Nakon adekvatnog vremena sušenja, površinu završno premazati sa proizvodima Disbopur 458 PU-AquaSiegel ili Disboxid 422 E.MI ClearCoat, poštujući tehničke informacijame za pojedini proizvod. Za vanjsku uporabu koristiti 446 PU-Klarschicht.

  Obratiti pažnju

  Čuvati izvan dohvata djece.
  Ako dođe u dodir s očima odmah isprati s puno vode.
  Ne smije dospijeti u kanalizaciju, vodene tokove ili tlo.

  Odlaganje

  Na reciklažu davati samo praznu ambalažu bez ostataka. Ostaci materijala se mogu odlagati kao miješani otpad od gradnje i rušenja ili kao kućno smeće.

  Detaljniji podaci

  Pri radu sa materijalima potrebno je poštivati upute za obradu , čišćenje i njegu podova.

  Tehnička podrška

  U ovom napisu nisu mogle biti obrađene sve podloge koje se mogu naći u praksi i njihova obrada.
  Ako se obrađuju podloge koje nisu navedene u ovim tehničkim informacijama, potrebno je porazgovarati s nama ili našim vanjskim suradnicima. Rado ćemo Vam dati savjet vezano uz Vaš objekt.

  Služba za korisnike

  Caparol d.o.o., Sveta Nedelja, Obrtnička 15tel: 01/3373-731fax: 01/3373-733mail: info@caparol.hrViše informacija: www.caparol.hr

  Tehnička informacija

 • Tehničke informacije