Preskoči navigaciju

Capatect sustavi za unutarnju izolaciju

Jednostavni. Učinkoviti. Pametni.


Kao specijalista za fasadne sustave, Caparol se brine i za savršenu unutarnju izolaciju. S Capatect sustavima za unutarnju izolaciju

  • IDSystem Aktiv
  • IDSystem Mineral


povezujemo štednju energije sa optimalnom klimom u prostoru i estetikom stanovanja.

Ponekad vanjske vrijednosti određuju način postupanja. Kao pri izolaciji zgrada - zaštićenih spomenika s fasadama s kanatnom konstrukcijom, sa štukom, izvedenim u klinkeru ili prirodnom kamenu. U tom se slučaju ljepoti daje prednost. Pa i kad u građevinsko fizikalnom smislu sve govori u prilog fasadnoj izolaciji, vodimo računa o tome da su i kod povijesnih spomenika unutarnje mjerne vrijednosti u redu.

Homogena i po cijeloj površini lijepljena struktura sustava Capatect IDSysteme puna je inovacija: za tanku izolacijsku ploču IDS Aktiv naši su razvojni inženjeri pronašli izolacijski materijal koji ima kapilarno provodljive lamele i s funkcionalnim slojem sa stražnje strane. Ovom se kombinacijom optimalno regulira ravnoteža vlage u strukturi sustava i plijesan nema nikakve šanse. To jamči sigurnost, isto kao i IDS oznaka kvalitete stručnog udruženja za fasadne sustave, koju nose naši sustavi. Ili jedinstvena novina na tržištu, toplinski kutnik IDS Thermowinkel, koji zamjenjuje optički upadan izolacijski klin te tako predstavlja doista vrhunsku stvar. Međutim, tek svi sastavni dijelovi zajedno osiguravaju da iznutra dolazi topla ljepota. 

5 razloga za Capatect sustave za unutarnju izolaciju