Aktualno

Vrhunski fasadni sustavi

Ugradnja fasadnog sustava smanjuje potrošnju dragocijene energije. Fasade ojačane karbonskim vlaknima ne štite samo od hladnoće već i od nastanka ružnih pukotina.

Više

Sustavi za unutarnju izolaciju

Ponekad, kada je pročelje zgrade ukrašeno štukaturama, fasadnom ciglom, prirodnim kamenom ili se pak radi o drvenoj fasadi, ljepota ima prednost nad funkcionalnošću. No stručnjaci iz Caparola pobrinuli su se da jedno nužno ne isključuje drugo zahvaljujući novo razvijenim Capatect sustavima za unutarnju izolaciju.

Više

Individualne fasade

Fotografije na fasadi? Zašto ne! Pomoću PhotoVisiona na zid svoje kuće možete prenijeti razne motive sa fotografija u gotovo bilo kojoj dimenziji i bez prevelikih troškova.

Više

NQG-tehnologija

Sigurnost, čistoća i blistava ljepota: NQG fasadne boje pružaju maksimalnu sigurnost i brinu da ne dođe do pojave ružnih vizualnih površinskih mrlja ili tragova "pisanja" na Vašoj fasadi.

Više

Izolacijski materijali nove generacije

Novo razvijeni izolacijski materijali omogućuju bolju toplinsku izolaciju sa tanjim izo-pločama te bržu amortizaciju troškova kroz uštedu energije.

Više

Kreativne tehnike

Nove Caparolove kreativne tehnike u kombinaciji sa već provjerenim proizvodima - fascinantan i optički autentičan efekt.

Više

Prilično zahtjevno: Drvu je potrebna zaštita i njega. Odaberite lazuru koja će savršeno odgovarati Vašem.

Više

Unutarnje boje

Vrhunske unutarnje boje bez štetnih tvari i otapala

Više